Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.ghicice.ro, este proprietatea Nikrox-Sales SRL inregistrata in Medias, strada avram iancu, nr. 83, J32/37/2017, CUI/CIF: 36913089, numita in continuare SC NIKROX-SALES SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC NIKROX-SALES isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". NIKROX-SALES garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ghicice.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei NIKROX-SALES SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre ghicice este limitat, neexclusiv si revocabil si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru NIKROX-SALES SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a NIKROX-SALES SRL asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului www.ghicice.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea NIKROX-SALES SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara NIKROX-SALES a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.ghicice.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa roxana.ghisoiu@ghicice.ro

2. Produsele si serviciile oferite de NIKROX-SALES pe site-ul ghicice, politica de preturi NIKROX-SALES SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ghicice sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Preturile sunt actualizate zilnic, preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Nikrox-Sales srl in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Continutul ghicice.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Nikrox-Sales srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul ghicice.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Nikrox-Sales SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila. Produsele listate pe site-ul ghicice.ro, pot fi indisponibile pentru comanda, chiar daca pe site apar ca fiind IN STOC! Pentru evitarea unor neplaceri va recomandam sa sunati inainte de plasarea comenzii!

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul ghicice.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Nikrox-Sales isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Nikrox-Sales SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul societati.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara Nikrox-Sales isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti/Provincie pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma. Costul transportului se genereaza automat in momentul plasarii comenzii, iar valoarea acestuia este data de locatia dumneavoastra. Livrarea se face de catre curier la domiciliul clientului, de regula in 24-48 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48-72 de ore, pentru livrarea in zona rurala. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia. Nikrox-Sales srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Nikrox-Sales care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Nikrox-Sales SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Nikrox-Sales SRL de la acest client.

5. Promotii si concursuri

Nikrox-Sales SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Doua sau mai multe promotii nu se cumuleaza! Clientul poate beneficia doar de o promotie!

6. Garantia articolelor

Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind spălarea și îngrijirea articolelor respective, astfel încât acestea să nu sufere nicio deteriorare. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să pastrați bonul fiscal sau factura. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, in scris, prin e-mail si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile, returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nikrox-Sales SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul ghicice.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul ghicice.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Nikrox-Sales SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Nikrox-Sales SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Nikrox-Sales SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare Site-ul ghicice.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Nikrox-Sales SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Nikrox-Sales SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ghicice.ro. Nikrox-Sales nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ghicice.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Protectia datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 0003765 A.N.S.P.D.C.P. din data 06/02/2018. Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către Nikrox-Sales SRL, Nikrox-Sales garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa contact@ghicice.ro. În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Ghicice.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care Ghicice.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

11. Dispozitii finale Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ghicice.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ghicice.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Nikrox-Sales SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de Nikrox-Sales SRL de la acest client. Pentru a raporta o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne scrieti la roxana.ghisoiu@ghicice.ro.