Menu
Your Cart

Despre Noi

Despre noi

Multi dintre voi va intrebati :) ce este Ghici ce? Cine suntem noi? Daca suntem de incredere sau nu. Ei bine sa ne prezentam : Ghicice este un site online destinat comertului online de imbracaminte femei si barbati deocamdata :) . Ideea de Ghici ce? a luat nastere in luna ianuarie 2017, numele Ghici ce? vine dintr-o incrucisare de nume, Cum? Asa: “Ghi” (fam. Ghisoiu) “CI” (fam Cirea) iar “Ce”, toate persoanele apropiate noua ne  ziceau “Ce?” cind spuneam Ghici :), deci Ghicice. Pina aici am raspuns la primele intrebari.

Asta a fost doar inceputul unei munci depuse pentru ca site-ul sa prinda contur. Munca depusa cu multa seriozitate de catre noi, pentru a va oferi un site la fel de profesional ca celelalte seituri consacrate deja si cunoscute de catre dumneavoastra. Despre incredere stim ca trebui cistigata pe parcurs, de aceea vrem sa oferim transparenta seitului nostru.

Ne puteti scrie pareri, sugesti despre ce ati dori sa gasiti in seitul nostru. Acceptam cu multa placere pareri. Parerile dumneavoastra conteaza pentru noi, pentru perfectionare si pentru a satisface dorintele voastre, caci doar cu ajutorul vostru putem sa devenim din copii mici, oameni mari! Cei sapte ani se invata, doar de la voi putem acumula experienta si sa devenim buni, din ce in ce mai buni. Pentru voi!

Cu respect,