Menu
Your Cart

Transport

Livrarea produselor

 

Cost Transport

Urban

Rural

Dpd Courier

14.99 ron

14.99 ron

Livrarea produselor se va face oriunde in țară prin curierul Dpd Courier, Nikrox-Sales își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Livrarea produselor va fi gratuită în Bucuresti/Provincie pentru comenzile care depășesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA).
Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma.
Livrarea se face de către curier la domiciliul clientului, de regula în 24-48 de ore de la expedierea comenzii și poate ajunge la destinatie dupa maximum 48-72 de ore, pentru livrarea în zona rurală. Înainte de a finaliza comanda, te rugăm sa alegi modalitatea de livrare dorită, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugăm să introduceți în casuța de Observații”  aceste lucruri, înainte de depunerea comenzii.

• Livrare rapida (24 de ore / 48 de ore în zile lucratoare (Luni-Vineri | 09:00 - 17:00) în România)

• Siguranță

• Comoditate (Datorita livrarilor "Door to Door")

• Eficiență

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuată online, prin Card Bancar.