Menu
Your Cart

Transport

Livrarea produselor
 

Cost Transport

Urban

Rural

DPD Courier

22 ron

22 RON fara km extra

Fan Courier

30 ron

30  ron in aria de acoperire a Fan Courier
Km extra se va aplica 1 leu la km pe linga suma de 21.23 ron

Livrarea produselor se va face oriunde in țară prin curierul Dpd Courier si Fan Courier, Nikrox-Sales își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuită în Bucuresti/Provincie pentru comenzile care depășesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma. În cazul Fan courier costul transportului se generează automat în momentul plasării comenzii, iar valoarea acestuia este data de locatia dumneavoastră, pentru persoanele care au km extra (rural) la costul transport Fan courier, va recomandăm sa alegeți curierul Dpd Courier deoarece taxa de transport este aceeași 22 ron fara km extra, taxa se va adăuga la comanda. Livrarea se face de către curier la domiciliul clientului, de regula în 24-48 de ore de la expedierea comenzii și poate ajunge la destinatie dupa maximum 48-72 de ore, pentru livrarea în zona rurală. Înainte de a finaliza comanda, te rugăm sa alegi modalitatea de livrare dorită, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugăm să introduceți în casuța de Observații”  aceste lucruri, înainte de depunerea comenzii.
• Livrare rapida (24 de ore / 48 de ore în zile lucratoare (Luni-Vineri | 09:00 - 17:00) în România)
• Siguranță
• Comoditate (Datorita livrarilor "Door to Door")
• Eficiență
La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca "Plata" pentru viitoarele comenzi sa fie efectuată
online, prin Card Bancar.