Menu
Your Cart

Transport

Livrarea produselor

 

Cost Transport

Urban

Rural

Dpd Courier

24 ron

24 ron

Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin curierul Dpd Courier, Nikrox-Sales isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti/Provincie pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA).
Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma.
Livrarea se face de catre curier la domiciliul clientului, de regula in 24-48 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48-72 de ore, pentru livrarea in zona rurala. Inainte de a finaliza comanda, te rugam sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii”  aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

• Livrare rapida (24 de ore / 48 de ore in zile lucratoare (Luni-Vineri | 09:00 - 17:00) în Romania)

• Siguranta

• Comoditate (Datorita livrarilor "Door to Door")

• Eficienta

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata online, prin Card Bancar.